Tagtik

Dievegges gebruiken nieuwe liefdevolle tactiek

In de Nederlandse provincie Noord-Brabant heeft een vrouw met een Oost-Europees uiterlijk met een wel heel bijzondere list een halsketting gestolen van een nietsvermoedende vrouw.

Een Nederlandse dame werd zaterdag het slachtoffer van een diefstal. Toen ze in de Nederlandse gemeente Spoordonk plots op heel uitbundige wijze omhelsd en gekust werd door een vreemde vrouw, was ze haar halsketting kwijt. "Dit is een veel gebruikte werkwijze. Een dievegge doet vriendelijk en bedankt uitbundig waarbij ongemerkt de halsketting gestolen wordt", zegt wijkagente Carolien Abrahams op Twitter. (Skwadra by Tagtik/Source: Omroep Brabant/Illustration picture: Pixabay)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">Zaterdag werd vrouw bij Spoordonkse Watermolen omhelst/gekust door vreemde vrouw met Oost-Europees uiterlijk.Vrouw werd bestolen van ketting</p>&mdash; Carolien Abrahams (@brigadierOIRost) <a href="https://twitter.com/brigadierOIRost/status/856404625871839232">24 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren