Tagtik

Dronkenman veroorzaakt drie ongevallen op uur tijd

Oostende werd in de nacht van dinsdag op woensdag serieus opgeschrikt door het gevaarlijke rijgedrag van een dronken bestuurder.

De Oostendse politie kreeg iets voor middernacht een eerste melding binnen over een auto die op het Prof. Macleodplein een paaltje had omvergereden. De bestuurder van het klein donkerkleurig voertuig reed vervolgens gewoon door, meldt de man die de politie verwittigde aangezien de bestuurder met zijn wagen zwalpte over de weg.

Niet veel later kreeg de politie opnieuw een melding binnen. Ditmaal stond diezelfde bestuurder geparkeerd op het voetpad in de Nijverheidsstraat. Rond zijn wagen lagen heel wat brokstukken en de bestuurder stond naast zijn wagen te roepen. Niet veel later sprong hij in zijn wagen en scheurde hij weg.

De derde oproep liet niet lang op zich wachten. In de in de Stuiverstraat reed hij namelijk op een betonnen paaltje. Ditmaal vluchtte de dronken man al lopend weg en liet hij zijn wagen achter. De politie slaagde er niet meer in om de man te vatten. Zijn voertuig stond op naam van een 82-jarige vrouw uit Roeselare. (Skwadra by Tagtik/Source: Focus - WTV/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren