Tagtik

Druggebruiker slaat vriendin dood in Zeebrugge

In Zeebrugge speelde zich vrijdagavond een zwaar relationeel drama af tussen de 32-jarige Benjamin J. en zijn 33-jarige vriendin Jocelyne Ingabire. Nadat het koppel volgens buren heel wat gedronken had, werd de druggebruiker Benjamin J. woedend en keerde hij zich tegen zijn vriendin, waarmee hij samenwoonde in appartementencomplex New Large Park in de Noordhinderstraat in Zeebrugge. Het was op die locatie dat Bejamins stoppen vrijdagavond compleet doorsloegen.

De Zeebruggeling sloeg zijn vriendin meermaals met de vuist, tot ze niet meer reageerde. Vervolgens contacteerde de dader zelf de huisarts. Eens ter plaatse stelde die meteen vast dat de vrouw er heel slecht aan toe was na de extreme agressie waarvan ze het slachtoffer was. De dokter belde onmiddellijk een ambulance, maar nog voor deze ter plaatse kwam, bezweek Jocelyne Ingabire aan de meerdere hersenbloedingen die ze opliep door  de pandoering van haar partner.

Benjamin J. werd door de politie meteen in de boeien geslagen en meegenomen voor verhoor. Zaterdag besliste de onderzoeksrechter dan ook om de dader aan te houden, dinsdag verschijnt hij voor de raadkamer die zal beslissen of de man verder aangehouden blijft of niet. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren