Tagtik

Eindelijk verklaring voor trouwfoto Kobe Ilsen en Danira Boukhriss

Kobe Ilsen en Danira Boukhriss presenteren samen het lifestyleprogramma 'Over Eten'. Hieruit blijk dat beiden goed overeenkomen en daar is niets mis mee. Toch lijkt er vaak meer aan de hand tussen de twee en Ilsen en Boukhriss gooien via hun sociale media maar al te graag wat meer olie op het vuur. Zo postte Kobe Ilsen op 24 mei een trouwfoto van hem met collega Danira Boukhriss op het strand van Oostende, waardoor de geruchtenmolen opnieuw op volle toeren draaide.

In het tv-programma 'Over Eten' kwam de scène waarin Ilsen en Boukhriss voor het altaar staan op het strand woensdagavond echter plots aan bod. Hieruit blijkt dat de foto die Ilsen twee weken geleden postte op zijn sociale media, duidelijk afkomstig is van de opnames en dat hij dus niet in het huwelijksbootje is gestapt met Danira Boukhriss.

De scène aan het altaar is zelfs helemaal niet romantisch, blijkt nu. Ilsen en Boukhriss onderzochten in dat filmpje of je van ajuinen echt winden moet laten. (Skwadra by Tagtik/Source: Over Eten/Illustration picture: Instagram)

Ook dit kan u interesseren