Tagtik

Gert Verhulst staat voor zijn vuurdoop

Maandagavond presenteert Gert Verhulst zijn eerste 'Gert Late Night', de laatavondtalkshow waar de 49-jarige mediafiguur al zijn hele leven van droomde. Het programma heeft een originele insteek: de praatgasten blijven op het jacht van Verhulst slapen en komen elke avond terug. Presentator en gasten leven zo vier dagen en drie nachten met elkaar samen.

Verhulst is behoorlijk zenuwachtig, zo geeft hij in GvA toe. Om zich goed voor te bereiden, volgde hij zelfs een speciale cursus: "Ik ben één dag les gaan volgen bij zo'n kerel uit Holland. Heel interessant, maar het komt er natuurlijk vooral op aan om zo veel mogelijk jezelf te zijn en oprecht geïnteresseerd te zijn."

Een heel groot publiek verwacht Verhulst om half elf 's avonds op Vier niet, maar hij verwacht toch dat hij meer kijkers trekt dan het aantal kijkers dat nu 's avonds laat op de zender afstemt: "Als we niet boven de 100.000 gaan, hebben we een probleem." Zijn eerste gasten zijn Erik Van Looy, Jani Kazaltzis en Kevin Janssens.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren