Tagtik

Golfspeler wordt verrast door alligator

De 42-jarige professionele golfer Ian Poulter beleefde afgelopen weekend de schrik van zijn leven op het RBC Heritage-tornooi in het Amerikaanse South Carolina.

Bij zijn eerste slag richting tiende hole kwam het golfballetje van de Engelsman heel dicht bij het water terecht. Bijgevolg moest de golfer zich in een krappe positie wurmen om zijn tweede slag uit te voeren. Op enkele centimeters van het water maakte hij zich klaar om de hole dichter te naderen dan bij zijn eerste slag ... tot plots een alligator op de zandbank vlak bij het water omhoog sprong! Poulter schrok zich een hoedje, maar bleef professioneel en probeerde met een oog op de bal en een oog op de wel heel geïnteresseerde alligator om zijn spel af te werken.

"Echt ontspannen was ik op dat moment toch niet", vertelde Poulter achteraf aan Skysports. "Ik durfde mijn club niet in het water steken omdat ik dacht dat de alligator hem zou grijpen. Een caddie kwam tenslotte tussenbeide en jaagde de alligator abrupt weg." (Skwadra by Tagtik/Source: Skysports/Illustration picture: Twitter)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">Fair play to Ian Poulter for still being able to pull out a decent shot here! <br>I&#39;d be terrified.<br>He&#39;s 14/1 for the trophy.<a href="https://twitter.com/hashtag/RBCHeritage?src=hash">#RBCHeritage</a> <a href="https://t.co/lBiBn0qdaE">pic.twitter.com/lBiBn0qdaE</a></p>&mdash; BetVictor (@BetVictor) <a href="https://twitter.com/BetVictor/status/853535499700637697">16 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren