Tagtik

Granaat ontploft in woonwijk

Zondagnacht werden de buurtbewoners van de wijk Elzenbroek in Breda opgeschrikt door een enorme knal. "Een granaatscherf is door het rolluik en door het raam bij ons naar binnen geslagen", vertelt een jongen uit de getroffen buurt aan Omroep Brabant.

Omstreeks halfvier 's nachts ontplofte een granaat in de anders zo vredige buurt, vlak voor een rijhuis waar een gezin met twee kinderen woont. De bewoners zijn ongedeerd, maar het huis liep bij de ontploffing heel wat schade op en ook verschillende geparkeerde wagens werden beschadigd. Het gezin huurt de woning al een jaar en de politie onderzoekt nu of de granaataanval tegen het gezin gericht was of dat het om een uit de hand gelopen kwajongensstreek gaat. (Skwadra by Tagtik/Source: Omroep Brabant/Illustration picture: Belga)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">[VIDEO] &#39;ik dacht eerst dat hij het was mee z&#39;n Cobra!&#39; <a href="https://twitter.com/hashtag/Breda?src=hash">#Breda</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/granaat?src=hash">#granaat</a> <a href="https://twitter.com/omroepbrabant">@omroepbrabant</a> <a href="https://t.co/jlvTd1Nd5s">pic.twitter.com/jlvTd1Nd5s</a></p>&mdash; Floyd Aanen (@FaanenFM) <a href="https://twitter.com/FaanenFM/status/851319852811902976">10 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren