Tagtik

Hoofdsteward KAA Gent zwaargewond na wedstrijd

Na zijn taak als hoofdsteward op de wedstrijd van de Gentse Buffalo's tegen Zulte Waregem van afgelopen donderdag, stapte Rudy Van Heyste rond middernacht de Ghelamco Arena uit.

De Gentse steward wou naar zijn auto stappen, die op parking A stond geparkeerd. Op de openbare weg aan de hoofdingang van het Gentse voetbalstadion, werd hij echter van de weg gemaaid door een personenwagen. Van Heyste raakte zwaargewond bij deze aanrijding. Met een gebroken been, twee gebroken ribben en een ingedrukte borstkas, werd hij naar het ziekenhuis gevoerd. De steward onderging donderdagnacht meteen al een operatie aan zijn voet en zou vrijdag al een tweede maal onder het mes gegaan zijn, meldt Het Nieuwsblad. De man verkeert niet in levensgevaar, maar er staat hem wel een lange revalidatie te wachten.

De chauffeur werd na de aanrijding meteen tegengehouden door de politie. Volgens Het Nieuwsblad zou de man onder invloed geweest zijn en aan een te hoge snelheid gereden hebben. De politie onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval verder. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren