Tagtik

Huishoudster William en Kate vlucht weg

De 35-jarige Sadie Rice is gekraakt onder de stijgende werkdruk ten huize Prins William en Kate Middleton. De Britse huishoudster houdt het na twee jaar bekeken bij het Britse koninklijke gezin en geeft haar ontslag.

"Ze wilden graag dat Sadie meer tijd op Kensington Palace zou doorbrengen en ze kreeg steeds meer werk haar kant uitgestuurd. Het was voor haar onmogelijk geworden om buiten haar werk om nog een normaal leven te leiden. Daarom heeft ze haar ontslag aangeboden en niets kan haar nog van gedachten doen veranderen," vertelt een anonieme bron aan de Britse krant The Sun.

De ervaren huishoudster was verantwoordelijk voor de orde en netheid op het landgoed in Ammer Hall en vanaf september in Kensington Palace. Sadie Rice, die voordien al voor de Noorse prins Haakon en de Britse Queen werkte, deed eveneens de boodschappen en kookte voor het jonge koppel en hun twee kinderen prins George (3) en prinses Charlotte (2), die eveneens dol waren op hun huishoudster. (Skwadra by Tagtik/Source: The Sun/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren