Tagtik

"Ik heb heel mijn leven een man willen zijn"

Deze week verwelkomen Gert Verhulst en James Cooke op hun boot Margriet Hermans, komiek William Boeva en acteur Rik Verheye. Dinsdagavond zorgde Margriet Hermans in Gert Late Night in een oprecht gesprek met James Cooke meteen voor een opmerkelijke bekentenis.

"Ik en mijn echtgenoot verstaan elkaar wonderbaarlijk goed, ook al hebben we allebei een raar verleden. We zijn immers beiden biseksueel", vertelt Margriet voor het eerst. Hierop vroeg James Cooke zich af of Margriet het vrouwelijke contact niet mist nu ze samen is met haar partner Frank. "Nee, maar ik ben wel graag bij vrouwen. Mocht Frank uit mijn leven verdwijnen, wat ik verschrikkelijk zou vinden want ik hoop dat hij mij overleeft, dan zou ik wellicht bij een vrouw gaan", antwoordt Hermans oprecht.

"Eigenlijk heb ik heel mijn leven een man willen zijn. Mannen kunnen veel meer doen en hebben volgens mij meer uitdagingen in hun leven. Daarom ook dat ik nooit een vrouw aan de haard zou zijn", vertelt ze nog net voor het einde van de aflevering. (Skwadra by Tagtik/Source: Gert Late Night/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren