Tagtik

Imiteerde Teodorczyk Mister Bean?

Anderlecht-sluitstuk Frank Boeckx (30) zette op de persconferentie aan de vooravond van de levensbelangrijke wedstrijd op het veld van Charleroi, zijn ploegmaat Teodorczyk uit de wind.

Op een ludieke manier die enkel 'Frank the Tank' met zo veel humor kan brengen, gaf hij een uitgebreide uitleg voor de welgemeende middelvinger die bankzitter Teodorczyk zondag voor de wedstrijd opstak naar de Brugse supporters.

"We hebben er wel over gepraat na de wedstrijd in Brugge. Lukasz vertelde me dat hij meteen geprovoceerd werd door de Brugse fans, maar zijn reactie was niet kwaad bedoeld. Het was eerder bedoeld als een soort van gimmick om naar Jan en alleman zijn middelvinger op te steken, zoals Mister Bean dat ook deed", vertelde hij aan de aanwezige journalisten, die wekelijks smullen van de grappige anekdotes die Boeckx hen steeds bezorgt.

In de film Bean, die uitkwam in 1997, is het gelijknamige personage voor het eerst in de Verenigde Staten. Net na zijn aankomst in de VS, wordt hij meteen getrakteerd op een middelvinger. Verkeerdelijk gaat Rowan Atkinson er dan vanuit dat dit de gewone manier is om iedereen te begroeten in Amerika en steekt hij vervolgens dan maar zijn middelvinger op naar iedereen die hij tegenkomt.

De al dan niet goed bedoelde middelvinger van Teo krijgt meer dan waarschijnlijk nog een vervelend staartje. De Poolse spits van Anderlecht zal een proces-verbaal van de Brugse politie ontvangen omdat hij het Brugse publiek provoceerde. (Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren