Tagtik

Jani onthult het ondenkbare

Stijlgoeroe Jani Kazaltzis heeft in zijn tv-programma 'Jani gaat...' voor een primeur gezorgd. De 38-jarige Genkenaar liet er zijn kijkers maandagavond immers kennismaken met de enige vrouwelijke partner die zijn hartje ooit kon betoveren.

In Tokio ziet hij na vele jaren zijn ex-vriendin terug. De overtuigde en fiere homo moet zijn ex echter nog vertellen dat hij inmiddels uit de kast is. "Het is tijd om een geheim te vertellen dat zelfs mijn beste vrienden niet kennen", zegt Jani in het Japanse Tokio.

"Ik ga jullie voorstellen aan iemand waarmee ik wel een heel bijzondere voorgeschiedenis mee heb", vertelt het stijlicoon net voordat televisie kijkend Vlaanderen de enige vrouwelijke ex van Kazaltzis leert kennen. Na een enthousiaste, maar afstandelijke begroeting onthult Jani zijn geheim. "Je bent mijn ex, maar niemand weet dat", zegt hij tegen de Japanse vrouw in bijzijn van de camera's. Jani was zes maanden samen met de Japanse vrouw, beweert hij voor de camera's. Maandagavond vertelde hij haar dan ook dat hij inmiddels niet meer op vrouwen valt. "Echt?", zei zijn Japanse ex-vriendin verwonderlijk.

Nadat Vlaanderen ontdekte dat Jani vroeger een periode op dames viel, geeft de ondeugende Kazaltzis eigenlijk toe dat het verhaal misschien niet helemaal klopt. "Ik moet toegeven dat ik deze vrouw eigenlijk heb ingehuurd. Neen het is geen escorte, maar iets anders!", verbaast hij elke Vlaamse huiskamer die naar het programma keek. Met deze lepe acteersessie wil Kazaltzis een wel heel bizar Japans fenomeen aankaarten: 'Rent a friend' is immers booming business in Japan. "Yumi is een persoon die je kan inhuren om te doen alsof ze je vriendin is", zegt hij vervolgens nadat hij heel Vlaanderen liet geloven dat hij een Japanse ex-vriendin heeft. (Skwadra by Tagtik/Source: 'Jani gaat...'/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren