Tagtik

Jeroen Meus openhartig over zijn huwelijksproblemen

Alles lijkt voor de wind te gaan voor Jeroen Meus: zijn 'Dagelijkse Kost' blijft een vaste afspraak voor heel wat één-kijkers, de tweede reeks van 'Goed Volk' wordt gesmaakt door publiek en pers en ook in 'De Drie Wijzen' maakt de sterrenchef zijn opwachting.

Toch is zijn leven niet altijd even rooskleurig geweest. In een interview met het weekblad Humo blikt hij terug en erkent hij dat hij zeven jaar terug, voor zijn grote doorbraak, aan de rand van een bankroet stond. Later kwamen dan ook huwelijksproblemen, die hij samen met zijn vrouw wel overwon.

Anderhalf jaar sleepte de huwelijkscrisis aan, een tijd waarin de sterrenchef te veel met zichzelf en zijn carrière bezig was. "Soms ben ik thuis van het ene moment op het andere een eikel, meestal omdat iemand zijn werk niet goed heeft gedaan, maar nu besef ik altijd dat mijn vrouw daar geen hol mee te maken heeft. En ik herpak me", zo geeft Meus openhartig toe. "We zijn erdoor gekomen, wat niet alle koppels kunnen. We hebben ervoor gevochten. Vroeger waren we vaak samen en nu zijn we vaak apart." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren