Tagtik

Jongeren riskeren leven bij nachtelijke beklimming rollercoaster

Afgelopen nacht deed een groepje waaghalzen een enorm beangstigende stunt in het Engelse pretpark Thorpe Park in Surrey. De jongeren braken vijf uur na sluitingstijd binnen en beklommen de 'Stealth', een van de hoogste Britse rollercoasters die zijn inzittenden in 1.9 seconden van 0 naar een snelheid van 120 km/u brengt.

Buurtbewoners belden de politie en de brandweer wanneer ze de ijzelingwekkende beklimming ontdekten. Wanneer de hulpdiensten ter plaatse aankwamen, waren de jonge waaghalzen er al in geslaagd om veilig opnieuw voet aan de grond te zetten. (Skwadra by Tagtik/Source: Mirror/Illustration picture: Pixabay)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">You know what&#39;s better than an Easter Egg?<br><br>A Coaster Climb. Yep. Happy Easter. 🎢🥚<a href="https://t.co/voKKruTKuT">https://t.co/voKKruTKuT</a> <a href="https://t.co/7mCdHInfrR">pic.twitter.com/7mCdHInfrR</a></p>&mdash; THORPE PARK Resort (@THORPEPARK) <a href="https://twitter.com/THORPEPARK/status/852582661411483648">13 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren