Tagtik

Kind blijft alleen achter in pretpark na schoolreis

De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar van basisschool 'De Bongerd' uit het Nederlandse Oldenzaal keken al wekenlang reikhalzend uit naar hun schoolreis. Afgelopen maandag was het eindelijk zover! Met drie bussen trokken de enthousiaste kinderen naar familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Na een dagje plezier in alle attracties onder een stralend zonnetje, was het tijd voor de leerlingen om samen met de begeleidende ouders en leerkrachten terug te keren naar school. Een meisje had haar klasgenootjes echter niet zien vertrekken uit het park. Ze zag immers nog vele kinderen met een groen shirtje zoals ook zij droeg, rondlopen en ravotten in het park. Maar niet veel later kreeg ze in de gaten dat die andere kinderen helemaal niet van haar school waren, waarop het meisje hevig begon te panikeren.

Ze klampte zich vast aan een medewerkster en die belde snel naar basisschool 'De Bongerd'. Algauw pikte een meegereisde ouder met de wagen het achtergebleven meisje op en eindigde ook haar verlengde schoolreis. (Skwadra by Tagtik/Source: RTL Nieuws/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren