Tagtik

Koen Crucke haalt Luc Steeno uit de kast

Koen Crucke (65) heeft zich in Dag Allemaal de woede van collega-zanger Luc Steeno op de hals gehaald. Crucke kloeg bij journalisten immers dat hij niet begreep waarom collega's van hem hun homoseksuele geaardheid zolang verborgen houden.

"We zijn intussen 2017, hé! Ik dacht eigenlijk dat iedereen al uit de kast was gekomen. Als je vandaag nog verstoppertje moet spelen... Het wordt tijd dat die met zijn accordeon óók uit de kast komt", vertelt Crucke aan Dag Allemaal, waarmee hij doelt op Luc Steeno, die een superhit te pakken had met 'Hij speelde accordeon'.

Verder geeft hij Luc Appermont en Bart Kaëll een compliment omdat zij het jaren geleden wel aandurfden om openlijk uit te komen voor hun relatie. "Laten we eerlijk zijn: er is toen niemand van zijn paard gevallen. Ik denk niet dat dat wél gaat gebeuren als Luc Steeno openlijk toegeeft dat hij op mannen valt."

Luc Steeno is zelf niet opgezet met de woorden van koen Crucke. "Ik ben nog altijd gelukkig samen met mijn partner, maar niemand heeft zich daarmee te bemoeien. Als ik daar iets over wil vertellen, zal ik dat zelf wel doen", schermt hij zijn privéleven af. (Skwadra by Tagtik/Source: Dag Allemaal/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren