Tagtik

Lerares dook met vier (!) scholieren de koffer in

Het lijkt stilaan de trend van 2017, althans een uiterst bedenkelijke en fel getontesteerde. Wekelijks bereikt ons het ene ongelofelijke verhaal van een liefdesrelatie tussen een leerkracht en leerlingen, na het andere. Ook maandagochtend bereikt ons het verhaal van een Texaanse lerares die amoureuze praktijken had met vier leerlingen, dat nieuws brengt het Amerikaanse CBS ons.

De 38-jarige Heather Lee Robertson, lerares aan een school in Texas, zocht via Snapchat contact met een leerling. Ze wisselde eerst pikante berichten uit, waarna ze hem uitnodigde op haar appartement. De minderjarige jongen zei aan zijn lerares dat hij op dat moment samen met een vriend was, dus nodigde de leerkracht beide jongens meteen uit. Na een kort gesprek in de living, deelde ze vervolgens het bed met de twee minderjarige leerlingen. Dit bleek uit een onderzoek dat lokale agenten op 20 april openden na geruchten van ongepaste contacten.

Het bleef echter niet bij die ene (dubbele) uitschuiver voor de 38-jarige lerares. De twee eerder vernoemde jongeheren verklaarden aan de politie dat hun leerkracht ook met twee andere minderjarige leerlingen geregeld het bed deelde. Deze twee tieners ontkenden de feiten niet en vertelden aan de lokale politie hoe ze 's avonds het ouderlijke huis stiekem verlieten en opgepikt werden door hun lerares om vervolgens naar haar appartement te gaan om seks te hebben.

De 38-jarige Texaanse lerares verklaart aan de politie dat ze zich niet veel herinnert van al deze feiten die haar ten laste worden gelegd omdat ze kampt met een zware alcoholverslaving. Heather Lee Robertson riskeert twintig jaar gevangenisstraf. (Skwadra by Tagtik/Source: CBS - Fox5Vegas/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren