Tagtik

Man uit Borgerhout verkracht dochter en dwingt haar coke te snuiven op weg naar school

Een 44-jarige man uit Borgerhout zal de komende twaalf jaar in de cel moeten doorbrengen, ook moet hij tien jaar ter beschikking staan van de strafuitvoeringsrechtbank. Dat oordeelde de correctionele rechtbank van Antwerpen deze week omdat de schoonmaker uit Antwerpen zijn echtgenote en kinderen seksueel misbruikte.

De feiten kwamen aan het licht toen de 18-jarige dochter op 17 januari een leerkracht op school afsnauwde en vervolgens bij de leerlingenbegeleider vertelde dat ze op weg naar school in de wagen verkracht werd door haar vader. Hij dwong haar ook om cocaïne te snuiven. Op de achterbank van de auto en op de kledij van de tiener werden spermasporen teruggevonden. Bij de politie onthulde de tiener dat haar vader haar al meermaals had verkracht en gedwongen had om drugs te nemen.

Ook het broertje werd seksueel misbruikt en de 44-jarige man uit Borgerhout verkrachtte zijn echtgenote eveneens meerdere malen. Ze mocht immers niet weigeren om seks met hem te hebben, oordeelde hij. In het bijzijn van de vier kinderen gaf hij haar eveneens geregeld slaag. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren