Tagtik

Man uit doodsbedreigingen, kerk geëvacueerd tijdens paasviering in Nice

Een kerk in het centrum van het Franse Nice werd zondagmiddag geëvacueerd nadat een man zich plots agressief gedroeg en beledigingen schreeuwde tijdens de paasviering. Dat meldt La Provence.
Volgens een bron van deze Franse nieuwssite zou de man tijdens de viering plots de kerk zijn binnengestapt en gedroeg hij zich meteen heel verdacht. De man droeg zwarte handschoenen, bedreigde alle aanwezigen met de dood en had een langwerpig voorwerp bij. Hij zweette eveneens opmerkelijk veel, meldt de getuige. Vrij snel overmeesterde de aanwezige politie de man en bracht hem over naar het commissariaat in Auvare.

De voorzitter van de departementsraad Eric Ciotti, looft via Twitter het attente optreden van de politie van Nice. De verdachte zou geestesgestoord zijn en zou vroeger reeds opgepakt zijn voor gelijkaardige voorvallen. (Skwadra by Tagtik/Source: La Provence/Illustration picture: Pixabay)

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="fr" dir="ltr">Bravo aux forces de sécurité pour leur intervention parfaitement maîtrisée <a href="https://twitter.com/hashtag/Nice06?src=hash">#Nice06</a> <a href="https://t.co/4qSVWMqzda">https://t.co/4qSVWMqzda</a></p>&mdash; Eric Ciotti (@ECiotti) <a href="https://twitter.com/ECiotti/status/853553691181363200">16 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren