Tagtik

Mysterie nadat klant uitbater zonnecentrum in plas bloed vindt

De 56-jarige Carl Caers werd dinsdagochtend zwaargewond aangetroffen in een plas bloed in zijn eigen  zonnecenter Apollo in de Berlaarsestraat in Lier. Toen de eerste klant dinsdagochtend naar het zonnecentrum ging, trof hij de uitbater omstreeks 9.00 uur zwaargewond aan. Daarop alarmeerde hij onmiddellijk Nancy De Bie van koffiehuis Koffie & Meer, die naast het zonnecentrum gevestigd is.

"Ik ben mee gaan kijken en zag dat Carl in een plas bloed lag. We hebben zijn naam geroepen en hem wat door mekaar geschud om hem proberen wakker te krijgen. Hij bewoog wel wat maar was niet aanspreekbaar. Zijn hele hoofd zat onder het bloed. Ik vermoed dat hij zowel aan de voor- als achterzijde van zijn hoofd letsels had", vertelt buurvrouw Nancy.

Carl werd meteen met een ziekenwagen van het MUG-team naar het ziekenhuis gebracht. De man was zwaar bebloed, maar zou niet in levensgevaar zijn. De uitbater van het zonnecentrum kon nog niet verhoord worden, waardoor het onduidelijk is wat er gebeurd is. "Het kan gaan om een crimineel feit maar even goed om een ongeval. Dat zal duidelijk worden op het moment dat we de man kunnen verhoren", zegt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket, afdeling Mechelen, aan Het Nieuwsblad.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren