Tagtik

OEPS! Aannemers slopen verkeerd huis

Een leegstaand huis begon door een scheur gevaarlijk over te hellen naar het huis van de buren. Daarom werd in het Amerikaanse Baltimore een aannemer onder de arm genomen om de leegstaande woning af te breken zodat deze geen schade veroorzaakte. Dat verliep echter niet helemaal volgens plan.

Toen enkele aannemers volop bezig waren om met een graafmachine de bovenverdieping van de leegstaande woning om te duwen, begaf een van de muren het waardoor de ganse constructie op het huis van de buren viel en hun bovenverdieping algauw tot puin werd herleid.

"Ow my god?!", was de reactie van de buren. Ook de medewerkers van de aannemer hadden vlug door dat dit niet de bedoeling was. Gelukkig was er op het moment van de afbraakwerken niemand aanwezig in het huis van de buren dat per ongeluk afgebroken werd. Er wordt alvast een onderzoek geopend naar de precieze oorzaak van het voorval. De eigenaars van het per ongeluk afgebroken huis zullen mogelijk voor de heropbouw op tussenkomst van de verzekering kunnen rekenen.  (Skwadra by Tagtik/Source and illustration picture: Baltimore Sun)

Ook dit kan u interesseren