Tagtik

Onbekende beul aan het werk in Nederland

In diverse Nederlandse dorpen staan de inwoners voor een groot mysterie. Al de hele week vinden immers wandelaars en inwoners afgehakte dierenpoten op de meest bizarre plaatsen.

Zo vond een wandelaar in de Noord-Brabantse anders zo rustige plaatsjes Oss en Heeswijk-Dinther afgehakte poten die opgehangen waren in een boom. Ook op een zitbank vond men een ledemaat, vermoedelijk van een ree. Ook op plekken in Gelderland en Nijmegen deden mensen de vreemde ontdekkingen. Zo vond een vrouw in Nijmegen een onthoofd schaap en in Ooij stootte een wandelaar op vier afgezaagde poten die vermoedelijk afkomstig zijn van een zwijn.

"Ik vind het maar raar. Wie doet zoiets, en waarom? En hoe komt iemand aan die pootjes, is het misschien een stroper? Ik zou het echt niet kunnen bedenken", vraagt een vrouw zich af die een afgezaagd dierenpootje vond. De Nederlandse politie liet weten dat het geen zaak voor hen is. De bewuste gemeentes en beheerders van de natuurgebieden, parken en bossen waar de afgelopen week alle dierlijke resten gevonden werden, hebben geen flauw idee wie achter deze wansmakelijke stunt zit. (Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren