Tagtik

Ouders opgelucht nadat zoontje val uit raam miraculeus overleeft

Op voolopig nog onduidelijke wijze is het vliegraam in de gang, toen de vierjarige Seppe uit Teralfene op weg was naar zijn slaapkamer, 's avonds open geraakt. Hierdoor viel de jongen uit een raam drie meter naar beneden.

De vader van de kleuter had gelukkig gezien wat er gebeurd was en belde onmiddellijk de hulpdiensten. Seppe's moeder is verpleegster en was als eerste bij haar gekwetst zoontje. Ze trof hem aan op de stenen aan de voordeur. De jongen kloeg over pijn, maar was bij bewustzijn. Daarom besloot de moeder verstandig om haar zoon niet te verplaatsen tot dat de inmiddels gealarmeerde hulpdiensten aangekomen waren.

Nadat de Civiele Bescherming, een ziekenwagen, de Mug en een politiepatrouille ter plaatse kwamen, werd de jongen meegenomen naar het Algemeen Ziekenhuis in Aalst. Seppe bleef er een nacht ter observatie, maar mocht daags nadien al naar huis. Uiteindelijk blijkt dat de jongen niets aan zijn val heeft overgehouden. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren