Tagtik

Parkingmoord Bergen: "Laeticia werd neergestoken omdat ze zich weerde"

Zaterdagochtend werd het levenloze lichaam van de 23-jarige Laeticia Bauwens uit Binche gevonden op de parking van de tentoonstellingshal Lotto Mons Expo. De jongedame had zich op de parking geparkeerd om samen met vriendinnen naar een studiedag in Brussel te trekken. Eens aangekomen op de parking omstreeks 7 uur 's ochtends, stuurde de studente dieetkunde dan ook een sms-bericht naar haar vriendinnen om te melden dat ze al op de afgesproken plaats was. Haar vriendinnen troffen hun vriendin echter dood aan omstreeks 7.12 uur.

De vader van de overleden jonge Waalse bevestigt dat zijn dochter niet verkracht werd: "Haar broek was naar beneden getrokken. Maar ze heeft zich wellicht verweerd en daarom hebben ze haar omgebracht."

De dader of daders zijn nog steeds op de vlucht. De politie zoekt volop naar getuigen van de feiten.

Een noodlottige samenloop van omstandigheden bepaalde dat de 23-jarige jongedame eigenlijk op de verkeerde parking stond te wachten, toen ze vermoord werd. Ze had immers 300 m verderop op een andere parking afgesproken met haar vriendinnen. (Skwadra by Tagtik/Source: Sudpresse - RTBF - Het Nieuwsblad/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren