Tagtik

Politie vindt bom geld, nadat vrouw zich buiten sluit

In Aken troffen buren en politieagenten donderdag een wel heel opmerkelijk iets aan. Een verwarde bejaarde vrouw had zichzelf buiten gesloten. Toen ze uiteindelijk het huis terug binnen konden, werden enkele honderdduizenden euro’s cash geld aangetroffen.

De dame in kwestie is een alleenstaande. Haar man en zoon zijn overleden en ze heeft geen familie. Ze is soms in de war en sluit zichzelf wel eens buiten. Dan helpen haar buren een handje.

Deze keer was de vrouw zo in de war dat ze denkbeeldige witte maskers zag in haar huis. Een buurman ging dan maar het hele huis doorzoeken, maar vond niets tot hij plots bijna struikelde over grote plastic zakken. Ze zaten vol met cash geld. Daarop verwittigde de buren de politie. 

Blijkbaar heeft de oude vrouw heel haar leven lang gespaard en al het geld cash bijgehouden. De politie bracht het geld uiteindelijk naar de bank. Daar bleek het om enkele honderdduizenden euro's te gaan. Nadien reageerde de vrouw opgelucht en was ze de politie dankbaar. (Skwadra by Tagtik/Source: Aachener Zeitung/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren