Tagtik

Rouches sluiten seizoen af en ex-spits Tchité op

Het bewogen seizoen van voetbalclub Standard Luik zit erop. Vrijdagavond wonnen de jongens van trainer José Jeunechamps in eigen huis met 2-0 van Lierse waardoor ze het seizoen toch nog met een positief gevoel kunnen afsluiten.

Een opmerkelijke toeschouwer op Sclessin was spits Mohamed 'Mémé' Tchité. De Burundees-Belgische voetballer speelde in zijn carrière al onder meer voor Standard Luik, RSC Anderlecht en Club Brugge en bemant nu de aanval van White Star. Vooral de gevoelige overgang van Tchité in 2006 naar aartsrivaal Anderlecht, is de Standard-aanhang nog niet vergeten.

Toen de harde kern van de Rouches ex-spits Tchité in de tribunes opmerkte, namen deze supporters hem eerst vocaal op de korrel. Vervolgens verzamelden ze zich rond hem, waardoor Tchité moest vluchten en zich op het toilet opsloot. Kenbaar geamuseerde Standard-fans blokkeerden vervolgens ruim een uur de ingang van de wc's op Sclessin. Uiteindelijk werd Tchité toch bevrijd uit zijn hachelijke situatie. (Skwadra by Tagtik/Source: Facebook/Illustration picture: Belga)

<iframe src="https://cdnapisec.kaltura.com/p/1467261/sp/146726100/embedIframeJs/uiconf_id/25942911/partner_id/1467261?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_bbba&entry_id=1_okskpaxh&flashvars[streamerType]=auto" width="560" height="395" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozAllowFullScreen frameborder="0"></iframe>

Ook dit kan u interesseren