Tagtik

Schietpartij op lagere school: 2 doden en 2 gewonden

In de North Park-basisschool in het Amerikaanse San Bernardino is maandagochtend (plaatselijke tijd) de hel losgebarsten in een klaslokaal. Een dolle schutter doodde er twee volwassenen en verwondde er twee leerligen. Dat meldt Fox News.

Ook de schutter zou gewond zijn, vertelt Jarrod Burguan, hoofd van de politie van San Bernardino. Volgens Fox News zou een van de slachtoffers de leraar zijn. De Amerikaanse zender heeft het over 'een poging tot moord/zelfmoord'. De omgeving werd afgezet, studenten werden geëvacueerd en afgehaald door hun ouders en de ordediensten zijn massaal ter plaatse. (Skwadra by Tagtik/Source: Fox News/Illustration picture: Pixabay)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">Zeker 4 mensen neergeschoten bij schietpartij op basisschool in <a href="https://twitter.com/hashtag/SanBernardino?src=hash">#SanBernardino</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/VS?src=hash">#VS</a>.<a href="https://t.co/msn3k0yvVK">https://t.co/msn3k0yvVK</a> via <a href="https://twitter.com/KTLA">@ktla</a></p>&mdash; Dave Abspoel (@DABNOS) <a href="https://twitter.com/DABNOS/status/851497102161084416">10 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren