Tagtik

"Slang aan de leiband of 180 euro boete!"

Jerry Kimball geniet graag van een dagje in het park met zijn favoriete huisdier. Dit zorgt echter voor heel wat opmerkelijke reacties bij andere bezoekers van het park in Sioux Falls, South Dakota. Ook vorige week maakte hij een wandeling door het park, om de bezoekers wat meer uitleg te geven over zijn passie. Jerry heeft immers negen slangen thuis.

Trots met zijn python rond zijn nek paradeerde Jerry Kimball door het park. Spelende kinderen en rustende ouderen trokken grote ogen toen hij passeerde. Sommige bezoekers van het park reageerden enthousiast en wouden zelfs op de foto met het enorme beest. Anderen belden dan weer meteen de plaatselijke dierenbescherming.

Toen de 'Animal rescue' ter plaatse was en Jerry met zijn gigantische python aantrof, kreeg de Amerikaan meteen een boete van 180 euro onder zijn neus geschoven. Als klap op de vuurpijl vroeg de dierenbescherming hem ook doodleuk of hij zijn slang aan de leiband kon houden. Na het betalen van de boete, trok hij ontgoocheld terug naar huis. (Skwadra by Tagtik/Source: Argus Leader/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren