Tagtik

Somalische veiligheidsagenten schieten minister dood

Somalische beveiligers hebben woensdag per ongeluk Abbas Siraji, de Somalische minister voor Openbare Werken, doodgeschoten. Een wagen, met daarin de Somalische minister, blokkeerde een straat in het centrum van de hoofdstad Mogadishu dicht bij het presidentieel paleis.

Lijfwachten van het hoofd van Rekenkamer in Somalië die de straat inreden, dachten dat de inzittenden van de wagen van de minister terroristen waren en openden bijgevolg het vuur. Bij het schietincident kwam de Somalische minister, die tevens parlementslid was, om het leven. (Skwadra by Tagtik/Source: Somalispot/Illustration picture: Twitter)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Bullet hole seen through the front windscreen of the vehicle driven by slain Somali Minister for Public Works, Abbas Siraji. <a href="https://t.co/k4Z9fVzeyJ">pic.twitter.com/k4Z9fVzeyJ</a></p>&mdash; Harun Maruf (@HarunMaruf) <a href="https://twitter.com/HarunMaruf/status/859851086290722816">3 mei 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren