Tagtik

Spaanse ijsjesverkoopster onthult zelf gruwelijk geheim

Een vrouwelijke ijsjesverkoper uit Sevilla kreeg het in januari 2016 zwaar aan de stok met een klant in haar ijssalon. Deze man zou de vrouw fysiek en seksueel aangevallen hebben, waarna de ijsjesverkoopster hem met een stomp voorwerp neersloeg. Terwijl er geen andere klanten aanwezig waren in haar ijssalon, wurgde ze de man met een kabel.

Nadat daags nadien de 62-jarige man als vermist werd opgegeven en een getuige hem had zien binnengaan in het ijssalon, vond er een uitvoerige huiszoeking plaats. Zonder resultaat!

De 44-jarige ijsverkoopster voelde echter wroeging en gaf zich twee dagen na de feiten aan bij de politie. Ze bekende dat ze de man gedood had. Zijn lijk? Dat had ze zorgvuldig in een van de vriezers van haar ijssalon verstopt, waar de Spaanse politie het inderdaad niet veel later aantrof.

Vorige week werd de ijsverkoopster veroordeeld tot een celstraf van twaalf jaar na de moord op de 62-jarige klant. Ook moet ze een schadevergoeding van 225.000 euro betalen aan de familie van het slachtoffer. (Skwadra by Tagtik/Source: BFM TV/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren