Tagtik

Straat bedekt met chocolade door val

Wijkagent Jeroen Welling was vrijdagavond na een bijzondere oproep als eerste ter plaatse in zijn gemeente Hoeven. Wat hij daar aantrof, had de Nederlandse agent in zijn ganse carrière nog niet gezien, blijkt uit zijn berichten op Twitter.

Een chocoladefabriek uit Zevenbergen moest een ketel van maar liefst 400 liter gesmolten chocolade transporteren. De grote ketel werd op een aanhangwagen bevestigd. In een bocht liep het echter grondig fout toen de ketel omver viel en op de grond stortte. Algauw werden de straat, een oprit en enkele ramen bedekt met chocolade.  "Gelukkig is er niemand gewond geraakt", reageert de eigenares van de chocoladefabriek bij Omroep Brabant. (Skwadra by Tagtik/Source: Omroep Brabant/Illustration picture: Twitter)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="de" dir="ltr">Ketel met chocolade gekanteld. 500 kg chocolade op de Heulweg <a href="https://twitter.com/hashtag/hoeven?src=hash">#hoeven</a>. <a href="https://t.co/NkLBpadmEU">pic.twitter.com/NkLBpadmEU</a></p>&mdash; Wijkagent Welling (@wa_ZeggeRucphen) <a href="https://twitter.com/wa_ZeggeRucphen/status/865642375627939845">19 mei 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren