Tagtik

Taxichauffeur ontsnapt aan de dood bij dolgedraaide bestuurder

Zaterdagnacht omstreeks 1 uur werd een taxi in de Antwerpse Waaslandtunnel langs achteren aangereden door Ford Transit. Hier bleef het echter niet bij. De Ford stak vervolgens de taxi voorbij en ging dan zwaar in de remmen. De 36-jarige taxichauffeur kon in extremis nog naar links uitwijken om een aanrijding te vermijden.

Hierna reed de bestelwagen bewust naast de taxi, om hem dan langs rechts in de flank te rammen. De Ford-bestuurder leek eindelijk te hebben wat hij wou. Beide voertuigen kwamen tot stilstand op de Charles De Costerlaan. De taxichauffeur uit Lier stapte uit en ging naar de bestelwagen om verhaal te halen.

De bestuurder van de bestelwagen met Nederlandse nummerplaat probeerden de man echer vervolgens omver te rijden! De taxichauffeur uit Lier sprong op de motorkap om te vermijden dat de wagen hem overreed. De chauffeur van de bestelwagen reed vervolgens een heel stuk door met de taxichauffeur op zijn motorkap. De arme man slaagde erin om even verder van de motorkap te springen en kwam er als bij wonder zonder kleerscheuren vanaf.

De Ford Transit met Nederlandse nummerplaat scheurde tegen hoge snelheid weg richting E34. De man wordt opgespoord, meldt ATV.

(Skwadra by Tagtik/Source: ATV/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren