Tagtik

Trump met onverwachte liefdesverklaring voor Kim Jong-Un

"Indien een ontmoeting met hem zou kunnen bewerkstelligd worden, zou ik dat absoluut doen, ik zou me geëerd voelen dit te doen". Dat vertelde de Amerikaanse president Donald Trump maandagavond over een mogelijke ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un.

Trump vertelde dit aan het persagentschap Bloomberg. Al tijdens zijn verkiezingscampagne stak de Amerikaan het niet onder stoelen of banken dat hij dolgraag de Noord-Koreaanse communistische dictator zou ontmoeten en ook nu als president, blijft hij bij deze wens: "Als het onder de juiste omstandigheden zou gebeuren, zou ik het doen", vertelde Trump aan Bloomberg.

Noord-Korea wordt steeds meer een ongeleid projectiel nu het nucleair programma en de vele raketproeven een steeds dreigender karakter krijgen. VN-resoluties lijkt de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un gewoon naast zich neer te leggen. Donald Trump denkt dat hij wel invloed kan uitoefenen op zijn Noord-Koreaanse maatje Kim Jong-Un. Het wordt afwachten of de liefdesverklaring beantwoord wordt door de kille Noord-Koreaan ... (Skwadra by Tagtik/Source: Bloomberg/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren