Tagtik

Vlaamse schlagerzanger steunt Rode Kruis bij stickerverkoop

Twee weken lang verkoopt het Rode Kruis opnieuw de alombekende langwerpige stickers voor de prijs van vijf euro. Van donderdag 27 april tot en met donderdag 11 mei komt u vrijwilligers van het Rode Kruis op kruispunten, in winkelstraten of op elke mogelijke openbare plaats tegen. Zanger Yves Segers gaf de lokale afdeling van Halle zaterdag een duwtje in de rug.

De opbrengst van de stickers van het Rode Kruis gaat integraal naar de lokale afdelingen van de organisatie, die het geld dan op hun beurt gebruiken om de gemeenschap verder te helpen. Zaterdagvoormiddag hielp schlagerzanger Yves Segers, bekend van onder meer hits als Café "De Zwaan", met de verkoop van de stickers waarop dit jaar telkens een tafereel van de stripreeks Kiekeboe staat op afgebeeld. (Skwadra by Tagtik/Source: Persinfo/Illustration Picture: Belga)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">Samen met Yves Segers hebben we gisteren op de wekelijkse markt van Halle stickers verkocht. Bedankt aan iedereen... <a href="https://t.co/rKqzevYnV0">https://t.co/rKqzevYnV0</a></p>&mdash; Rode Kruis Halle (@RodeKruisHalle) <a href="https://twitter.com/RodeKruisHalle/status/858653333128720384">30 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren