Tagtik

Voor tweede maal vindt klant dit diertje in zak sla

Een Amsterdammer deed een onprettige ontdekking toen hij een slaatje aan het bereiden was. Plots vond hij een dode hagedis in de zak verse sla afkomstig uit de supermarkt Albert Heijn. De Nederlander kon zijn ogen niet geloven en nam een foto van het tafereel en postte dit op Twitter. De supermarktketen reageerde, maar dacht in eerste instantie dat de Twitteraar Photoshop had gebruikt om de indruk te wekken dat de hagedis gevonden was in het zakje gemengde sla. De hagedis was wel degelijk in de sla terechtgekomen en AH excuseerde zich dan ook uitvoerig. Albert Heijn schonk de man een nieuw zakje verse sla, ditmaal zonder dode hagedis.

Het was echter niet de eerste keer dat een dode hagedis in een zakje sla van de Albert Heijn werd gevonden. In februari kloeg een klant eveneens over de onverwachte dierlijke verrassing in zijn sla. "Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat het bij dezelfde leverancier vandaan komt, gaan we kijken of we daar iets aan kunnen doen", reageert AH over de tweede vondst in amper drie maanden. (Skwadra by Tagtik/Source: NOS/Illustration picture: Twitter)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">Hallo <a href="https://twitter.com/albertheijn">@albertheijn</a> hebben jullie een recept voor deze sla met verassing of is iemand van jullie personeel zijn/haar huisdier kwijt? <a href="https://t.co/B60B0XtX59">pic.twitter.com/B60B0XtX59</a></p>&mdash; Jort Kollerie (@jortkol) <a href="https://twitter.com/jortkol/status/855481803901108224">21 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren