Tagtik

Vrouw vindt melktand in paasei

In Birmingham in Groot-Britannië heeft een vrouw een wansmakelijke ontdekking gedaan in een chocolade paasei. Toen ze op een ei aan het bijten was, voelde ze plots een hard stuk in haar mond. Het bleek om een tand te gaan. Momenteel wordt onderzocht hoe de tand in het ei terecht is kunnen komen.

Een vijftigjarige vrouw kocht samen met haar dochter een zakje paaseitjes op de luchthaven van Birmingham. Toen ze haar tanden wou zetten in het tweede paaseitje had ze al prijs. Ze dacht eerst dat het om een noot ging, maar dat was dus niet het geval. Volgens dochter Elisabeth Webb (27) gaat het om een melktand. "Het was walgelijk om zien.", zegt de dochter.

De Britse fabrikant van de eitjes, Cadbury, heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. "Onze kwaliteit is van het grootste belang. We zullen dit voorval dan ook zeer ernstig nemen. Wij zullen een grondig onderzoek starten naar dit incident.” De vrouw laat het echter niet bij excuses, ze heeft een klacht ingediend. (Skwadra by Tagtik/Source: Metro.co.uk/Illustration Picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren