Tagtik

Vrouw wordt op weg naar huis gegrepen en bezwijkt aan zware verwondingen

In het Oost-Vlaamse Petegem, deelgemeente van Deinze, vond maandag in de vooravond een drama plaats. Een vrouw was er net klaar met haar dagtaak in maatwerkbedrijf Demival in de Machelenstraat, waarna ze te voet naar de bushalte stapte om naar huis te kunnen gaan na haar werk.

Op de Europalaan kwam ze echter onder de wielen en de as van een zware vrachtwagen terecht die een manoeuvre maakte en daarbij de vrouw niet had opgemerkt. De vrouw verkeerde meteen in levensgevaar en de hulpdiensten voerden haar naar het UZ Gent. Niet veel later na haar aankomst in het ziekenhuis overleed ze echter.

De buitenlandse chauffeur van het Europese transportbedrijf Eutraco uit Roeselare zou volgens Het Nieuwsblad een manoeuvre aan de linkerkant van de weg hebben uitgevoerd, net op de plek waar de ongelukkige 43-jarige werkneemster stapte. Op de bewuste Europalaan zijn geen voetpaden, waardoor de vrouw aan de linkerkant van de weg stapte. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk, het parket onderzoekt de zaak. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren