Tagtik

Wie vermoordde onschuldige jonge studente zaterdag in Bergen?

Zaterdagochtend werd het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden op de parking van de tentoonstellingshal Lotto Mons Expo. Dat meldde de RTBF. Nu is duidelijk dat het om de 23-jarige Laeticia Bauwens uit Binche gaat. De jongedame had zich op de parking geparkeerd om samen met vriendinnen naar een studiedag in Brussel te trekken. Eens aangekomen op de parking omstreeks 7 uur 's ochtends, stuurde de studente dieetkunde dan ook een sms-bericht naar haar vriendinnen om te melden dat ze al op de afgesproken plaats was. Haar vriendinnen troffen hun vriendin echter dood aan omstreeks 7.12 uur.

"Ze is aangevallen met een mes, blijkt uit de wonden op haar lichaam. Ze heeft zich niet laten doen, maar een messteek is haar toch fataal geworden", zegt de procureur van Bergen aan Sudpresse. Van de dader is momenteel nog geen spoor. Op de bewuste parking werd wel een als gestolen opgegeven Renault Kangoo gevonden, maar het is nog niet duidelijk of dat de wagen is van de moordenaar.

Een noodlottige samenloop van omstandigheden bepaalde dat de 23-jarige jongedame eigenlijk op de verkeerde parking stond te wachten, toen ze vermoord werd. Ze had immers 300 m verderop op een andere parking afgesproken met haar vriendinnen. (Skwadra by Tagtik/Source: Sudpresse - RTBF/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren