Tagtik

Al onweer gehad? Ergste kan nog komen

18 June 2021 13:30 De voorbije nacht is op heel wat plekken in België al wateroverlast ontstaan na het hevige onweer dat over het land trok. Maar daarmee hebben we (mogelijk) nog niet het ergste gehad.

Wat moet je nu doen met je Tomorrowland-tickets?

18 June 2021 10:00 De burgemeesters van Boom en Rumst hebben de vergunningsaanvraag voor Tomorrowland om een uitgestelde editie van het dancefestival te organiseren eind augustus en begin september geweigerd. Bijgevolg mag dancefestival Tomorrowland deze zomer dus niet doorgaan.

Deze versoepelingen liggen op tafel op het Overlegcomité

18 June 2021 09:00 Het Overlegcomité van de verschillende regering van ons land komt vandaag om 14.00 uur samen. De positieve evolutie in de coronacijfers blijft zich verderzetten waardoor er toch wel wat versoepelingen mogen verwacht worden. Misschien zorgen de goede cijfers er zelfs voor dat geplande aanpassingen van de coronamaatregelen uit het zogenoemde zomerplan nog wat worden uitgebreid.

Snikheet en zwaarbewolkt

18 June 2021 07:25 Deze ochtend verlaten de regen- en onweersbuien ons land via Nederland. Nadien wordt het rustiger en zijn enkele opklaringen mogelijk, al blijft de kans op enkele lokale buien bestaan.